f1-sothys-1.jpgTuotteet

Sothys – ammattikosmetiikan edelläkävijä

Sothys on ammattikosmetiikkasarja, jonka toiminnan ydin ovat kauneushoitola ja kosmetologin kädet. Tarjoamme laatua ja luotettavuutta, jossa yhdistyy nykypäivän innovatiivinen teknologia sekä yli 60 vuoden takaa pohjautuva vankka ammattitaito.

Sothys –sarja tarjoaa kattavat kasvo- ja vartalohoitokokonaisuudet sekä laadukkaat kotihoitotuotteet yksilölliseen ihonhoitoon. Tuotevalikoimastamme löydät kaiken tarvitsemasi.

Tuotteemme valmistetaan ympäristösäädöksiä kunnioittaen, ne ovat hyvin siedettyjä eli niiden allergiaa aiheuttavat tekijät on minimoitu ja ne ovat koostumukseltaan erittäin miellyttäviä käyttää.
Hoitolassa erityisvahvuutemme ovat erikoishoidot, joihin sisältyy oma, kokonaisvaltaisesti rentouttava Digi-Esthétique –hieronta. Sothysille on myönnetty arvostetut ISO 9001 sekä ISO 14 001 laatusertifikaatit.

SILMÄNYMPÄRYSHOITO

k3_silm_nymp.200x200.jpgHerkän ja ohuen silmänympärysihon yleisimpiä ongelmia ovat turvotus, juonteet ja tummat silmänaluset. Sothys on kehittänyt täysin uuden silmänympärysihon hoitolinjan, johon kuuluu tehokas silmänympärysihonhoito sekä 3 toisiaan täydentävää kotihoito- tuotetta. Hoitolinjan tärkein aktiiviaine on uusi silmänympärysihoa suojaava pellava- & Alppien sinipalloyhdiste (Globularia Cordifolia). Hoitolinja on testattu silmälääkärien valvonnassa, se sopii herkille silmille sekä piilolinssien käyttäjille, eivätkä tuotteet sisällä hajusteita, väriaineita* tai parabeeneja. (*Paitsi värillinen peiteaine) 

KOTIHOITOTUOTTEET:

Soin regard multi-action / Monivaikutteinen silmänympärysseerumi Miellyttävän pehmeä koostumus, joka pureutuu kaikkiin kolmeen silmänympärysihon ongelmaan: silottaa juonteita, vähentää turvotusta ja vaalentaa tummia silmänalusia. Myös tehokas kosteuttava vaikutus.

Roll-on anti-poches / Silmänympärysihon roll-on geeli/naamio Suosikkituote vihdoin saatavana myös naisille! Virkistävä roll-on silmänympärysgeeli poistaa tehokkaasti turvotusta. Erinomainen tuote mm. päätetyötä tekeville. Voidaan käyttää myös seerumin alla.

Correcteur anti-cernes / Korjaava peiteaine silmänalusille Kevyesti sävytetty, puuterimaisen tunteen jättävä peiteaine erityisesti tummille silmänalusille. 

SOTHYS HOMME – hoitolinja miehille

Uusi Sothys Homme on miesten ihon erityistarpeisiin kehitetty hoitolinja, joka koostuu hoitolahoidosta sekä nopeasti käytettävistä ja tehokkaista kotihoito- tuotteista. Hoitolinjan aktiiviaineeksi on valittu runsaasti magnesiumia sisältävä laavakivi, joka puhdistaa ihoa, poistaa kuona-aineita ja antaa iholle uutta elinvoimaa. Hoitolinjan tuotteet eivät sisällä parabeeneja. Miesten linjan keulakuvana toimii edelleen kuuluisa ranskalainen rugby-tähti Vincent Clerc. 

homme_cabine_3_hd.200x200.jpg

KOTIHOITOON: 

Puhtautta ja energiaa miesten iholle! 

Nettoyant energisant visage 125 ml
Energisoiva 3-in-1 puhdistusaine, joka kuorii ja puhdistaa ihon hellävaraisesti. Tuotetta voi käyttää myös kerran viikossa naamiona: levitä tasainen, ohut kerros kuivalle iholle, anna vaikuttaa n. 5-10 min ja huuhtele huolellisesti. 

Fluide anti-âge hydratant 50 ml
Kosteuttava 2-in-1 kasvovoide, joka suojaa ihoa myös ikääntymisen merkeiltä.
Imeytyy nopeasti ja vähentää ihon kiiltoa. 

Roll-on defatigant yeux 15 ml
Virkistävä silmänympärysihon roll-on, joka vähentää turvotusta, vaalentaa tummia silmänalusia ja kiinteyttää ohutta silmänympärysihoa. Helppo ja nopea käyttää. 

KOSTEUTTAVA - hoitolinja HydradvanceTM 

Pysyäkseen nuorekkaana ja tasaisena, iho kaipaa riittävästi kosteutusta. HydradvanceTM on ainutlaatuinen kosteuttava hoito-ohjelma, johon kuuluu tehokas, syväkosteuttava erikoiskasvohoito hoitolassa sekä 4 hoitotuotetta ihon päivittäiseen hoitoon kotona. 

Hoitolinjan ydin löytyy luonnosta: 1055 Boletusuute (kivitatti) on ainutlaatuinen, ihon omiin kosteutusmekanismeihin vaikuttava aktiiviaine, jonka Sothys on suojannut patentilla. Boletusuute sisältää runsaasti polysakkarideja sekä B3- ja E- vitamiinia ja sillä on tehokas kosteuttava, uudistava ja antioksidanttinen vaikutus

Hoidon vaikutukset:

- Säilyttää kosteuden ihon ylimmissä kerroksissa - Vahvistaa ihon suojamekanismeja
- Täydellisesti kosteutettu ja rentoutunut iho 

Miltä tuntuu? Hoitotulos näkyy välittömästi ja iho säilyy ihanan pehmeänä pitkään! Rentouttava hieronta virkistää myös mielen. Sopii kaikille ihotyypeille, naisille sekä miehille. 

k4__hydradvance.200x200.jpg

HYDRADVANCETM KOTIHOITOTUOTTEET: 

KAIKKI IHOTYYPIT
HydradvanceTM sèrum 

Pitkävaikutteinen kosteustehoaine, joka sopii sekä miehille että naisille. Palauttaa ihon notkeuden ja elinvoiman ja jättää iholle raikkaan hyvän olon tunteen. Kotihoitotuote, joka lisää HydradvanceTM hoitovoiteiden sekä kosteuttavan erikoishoidon vaikutusta. Käyttö: Aamuin illoin hoitovoiteen alle.

NORMAALI- JA SEKAIHOLLE

HydradvanceTM crème legere

Raikas, kevyen pehmeä ja hyvin imeytyvä kosteusemulsio. Päivittäiseen käyttöön aamuin/illoin.

NORMAALI- JA KUIVALLE IHOLLE

HydradvanceTM crème confort

Kuivan ihon täyteläinen suojavoide, joka kosteuttaa tehokkaasti ja jättää iholle miellyttävän pehmeän olon. Päivittäiseen käyttöön aamuin/illoin.

KAIKKI IHOTYYPIT

Masque Hydra-Nourrissant

Kosteuttava ja ravitseva naamio, joka pehmentää ja virkistää ihosi. Voit jättää vaikuttamaan ihollesi koko yöksi tai käyttää virkistävänä naamiona n.15 minuutin ajan.

Lisätietoja sarjan hoidoista ja tuotteista: www.sothys.fi